Pripremna nastava za Malu Maturu i prijemni za fakultete

Naučionica već dugi niz godina uspešno vrši pripremu učenika za polaganje Male Mature - završnog ispita u osnovnom obrazovanju, te prijemnog ispita na fakultetima.

Priprema za polaganje Male Mature

Mala Matura odnosno Završni ispit za osnovnu školu predstavlja krunu osmogodišnjeg truda. Ona je ujedno i kapija za upis u željenu srednjoškolsku ustanovu.

Veoma je bitno da se dobro, temeljito i kvalitetno spremite za malu maturu. U tome će vam najbolje pomoći predavači u Naučionici koji više od 10 godina uspešno pripremaju učenike za Malu Maturu.

Najvažnije je – krenuti na vreme. Individalni termini ili mini grupe se formiraju do početka februara. Ne čekajte poslednji trenutak za prijavu jer će neko drugi zauzeti vaše mesto!

Prijemni za fakultete

Konkurencija za upis na najbolje fakultete je izuzetna: često samo jedan bod odlučuje o budžetskom ili samofinansirajućem studiranju. Činjenica je da „upasti“ na budžet mogu samo oni koji se adekvatno pripreme za prijemni ispit. To podrazumeva da razumeju zadatke i znaju da ih prepoznaju i reše na samom testu.

Naš cilj u Naučionici je da vam pomognemo da naučite upravo i samo ono što vam zaista treba za uspešno položen prijemni ispit na fakultetu. Godine iskustva u pripremi učenika za prijemni ispit i njihovo zadovoljstvo su naša najbolja referenca.

Bogata literatura

Posedujemo obimnu literaturu neophodnu za uspešnu pripremu polaznika.

Radno vreme

Radimo svaki dan, uključujući i vikend. Rezervišite svoj termin na vreme!

Iskustvo

Više od 15 godina iskustva i veliki broj zadovoljnih polaznika.

Lajkujte nas!

Kako bi prvi saznali zadatke i rešenja sa takmičenja, male mature, završnih i prijemnih ispita.

Budite u toku, jer drugi već jesu!