Čime se (ne) bavimo?

Čime se bavimo?

Osnovna škola: Dajemo časove matematike i fizike, uzrast treći razred i stariji, uključujući i učenike sedmog i osmog razreda specijalnih odeljenja, pomažemo u izradi domaćih i bilo kojih drugih zadataka, pripremamo za kontrolne i pismene zadatke. Vršimo i pripreme za sve vrste takmičenja, mislišu, kengura, kao i za različite nivoe takmičenja u okviru dms, od školskog do državnog. Pripremamo učenike i za takmičenja iz fizike, od opštinskog do državnog nivoa.

Srednja škola: Dajemo časove matematike za sve škole od prvog do četvrtog razreda. Izuzetak je finansijska matematika. Pomažemo u izradi domaćih zadataka, kao i zadataka za maturski ispit, pripremamo za kontrolne i pismene zadatke.

Prijemni ispiti: Pripremamo za polaznike za malu maturu iz matematike i fizike, pripremamo kandidate za upis specijalnih odeljenja u sedmom razredu, kao i za srednju školu za decu talentovanu za matematiku i fiziku. Pripremamo učenike za prijemne ispite iz matematike na svim fakultetima, od najlakših do najzahtevnijih.

Fakulteti: Pripremamo studente fakulteta i viših škola za kolokvijume i ispite sa prve godine studija koji uključuju oblasti linearnih jednačina, matrica i determinanti, kompleksnih brojeva, trigonometrije, polinoma, limesa, izvoda, integrala, analize funkcija, diferencijalnih jednačina… Do sada smo imali polaznike sa mašinstva, saobraćaja, građevine, poljoprivrede, fizike i mnoštva viših škola.

Ostale napomene: Radimo svaki dan uključujući i vikend, počinjemo prvi čas u 7.30, a završavamo poslednji u 20.30. Na telefonske pozive i poruke odgovaramo između 7 i 22h. Časovi se zakazuju bar 48 sati pre zakazanog termina. Ukoliko je nekom potrebna izrada zadataka bez objašnjenja, rešenja dostavljamo u roku od 24 sata po ceni satnice za regularan čas. Držimo i online časove preko vibera. Časovi su individualni, za zainteresovane može u paru ili maksimalno troje. Termini mogu biti fiksni ili po potrebi. Časove držimo u našim prostorijama na adresi Rumenačka 21 Novi Sad.

Čime se ne bavimo:

Osnovna škola: Ne dajemo časove učenicima prva dva razreda ni predškolcima, ne smatramo se adekvatno spremnim za taj uzrast, ne pripremamo takmičare za međunarodna takmičenja balkanskog i višeg nivoa.

Srednja škola: Ne pripremamo decu za takmičenja iz matematike, ne držimo časove fizike za srednjoškolce. Ne držimo časove iz predmeta sličnih matematici niti iz usko stručne ekonomske matematike, kao ni nekih oblasti koje se retko pojavljuju u nastavnim planovima poput linearnih programiranja, transportnih problema i slično.

Fakulteti: Ne pripremamo za ispite studente elektro i IT odseka, kao ni studente PMF odsek matematika, kao ni studente viših godina fakulteta iz oblasti višestrukih i krivolinijskih integrala, verovatnoće i statistike i ekonomske matematike.

Ostale napomene: Nismo u mogućnosti da zakazujemo časove u 20h i kasnije, a na pozive i poruke upućene između 22 i 7h odgovaramo narednog dana posle 7.00. Nemamo termine za isti dan kada je upućen poziv bez obzira na hitnost. Ne radimo zadatke u tačno određeno vreme, ne čekamo da nam pošalju na viber u zakazanom terminu da bi ih odradili za pola sata. Ne dolazimo na adresu polaznika.

Facebook komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *