Leto sa Naučionicom

volim matematiku

Pripreme za polazak u školu

Do početka školske godine organizujemo pripremnu nastavu koja se ogleda u izradi inicijalnih testova za sledeći razred. Promotivna cena od 0 dinara. Obavezne prijave na 064/1289-476.

Pripreme za popravni

Oko 20. avgusta škole organizuju popravne ispite za đake koji nisu dobili prolazne ocene. Naučionica je sa vama tokom celog leta i pomaže da rešite sve nejasnoće i stignete do sledećeg razreda. Individualni časovi po prošlogodišnjim cenama.

Julske aktivnosti

Raspust je vreme za odmor i opuštanje, ali sa vremenom i to zna dosaditi. Naša školica od 10. jula ove godine organizuje letnje aktivnosti gde ćemo pokušati da zabavimo decu koja vole matematiku, zavrzlame, glavolomke, zagonetke i ostale probleme. Program je namenjen deci koja su uzrasta od trećeg do osmog razreda. Rešavamo zadatke iz „Misliše“, „Kengura“, sve ono na šta se ne nailazi u redovnom školskom programu, a moglo bi biti zanimljivo za male genijalce. Želimo da uz našu malu mentalnu gimnastiku moždane vijuge ostanu u formi i tokom letnjih meseci.

Obavezne prijave 48 sati unapred na telefon 064/1289-476, cena popularna (50% od redovne cene tokom školske godine).

Zabranjen pristup svima koji ne vole matematiku, njima se preporučuju kupanje, sport i druženje u neograničenim količinama.

Facebook komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *