Probni prijemni 2020. godine

Tokom izolacije zbog virusa Covid 19 proba prijemnog ispita za male maturante je održana u drugačijim uslovima u odnosu na dosadašnje. Preko platforme Moja učionica je veliki broj đaka testirao svoje znanje u periodu od 22. do 24. aprila. Prvog dana je bilo tehničkih problema koji su minimizirani tokom sledećih dana. Za učenike koji nisu imali uslove škole su obezbedile štampane testove.

Zadatke sa probnog prijemnog možete naći ovde. Rešenja testova sa postupcima će biti objavljeni na programu RTS3 u subotu 25. aprila u periodu od 12 do 14.30, a kasnije i na platformi RTS planeta.

Test je dobra proba za završni ispit o čijem tačnom datumu održavanja i svim ostalim novostima ćemo vas obaveštavati na našem sajtu i fb adresi.

Facebook komentari

5 Comments:

 • Nesha / Odgovori

  Zasto nema rezultata probnog prijemnog koji su radili u skoli.Receno je da ce biti na sajtu ministarstva ali tamo nema nista osim proseka ocena iz 6 i 7 razreda.

 • Mona / Odgovori

  Mi smo dobili rad koji nije od naseg deteta. Samo da ovako ne bude na pravom prijamnom.

  • SASA / Odgovori

   Ako sam vas dobro razumeo imali ste uvid u test. Na koji način ste došli do toga? Mi samo vidimo poene, a rada ne. Inače, dete ne može da veruje da je osvojilo toliko malo poena.

   • Ana / Odgovori

    @SASA Kada uđete na sajt https://probni.zios.mpn.gov.rs/ i prijavite se, imate u gornjem desno uglu ikonicu (tri paralelne crte). Kada kliknete na ikonicu, imate opciju Preuzmi test. Kliknete tu opciju, ukucajte e-mail adresu i druge podatke, i test će stići u toku dana na e-mail.

Ostavi komentar

Vaša email adresa nece biti objavljena. Polja sa * je neophodno popuniti

Lajkujte nas!

Kako bi prvi saznali zadatke i rešenja sa takmičenja, male mature, završnih i prijemnih ispita.

Budite u toku, jer drugi već jesu!