Časovi putem skajpa

Poslednjih godina je naš sajt i facebook stranica doživela veliku ekspanziju, sajt je jedan od najposećenijih kad su u pitanju edukativni sajtovi, rame uz rame sa nekim sajtovima zvaničnih institucija i mnogo ozbiljnijih škola nego što je naša. Fejsbuk stranica se takođe razvijala i došli smo do preko 7600 pratilaca, a naše objave se dele širom ove društvene mreže. Pratioci nisu bili samo iz Novog Sada, nego i širom Srbije, a kasnije i Bosne, Crne Gore, Hrvatske i drugih krajeva.

Sve ovo je pokrenuto iz samo jednog cilja, a to je promocija naše školice i povećanje obima posla. I to je naravno donelo rezultate i veliki broj đaka. A pošto smo uvek verovali u individualni pristup (grupe imate i po školama), došli smo do situacije da je broj đaka koji pohađaju časove kod nas bio i više nego dovoljan.

Zbog prevelikog obima posla nismo imali potrebu za održavanje časova putem skajpa iako smo (naročito pred takmičenja) imali po nekoliko poziva i zahteva tog tipa iz raznih krajeva. Zbog novonastale situacije obim posla se drastično smanjio kako zbog straha od izlaska napolje, još više, da se ne lažemo, zbog toga što je mnogim ocena bila jedini motiv za pohađanje časova.

Ne znamo šta će dalje biti, ne znamo koliko će sve ovo trajati, ne znamo da li će biti državnih takmičenja za osnovce iz matematike i fizike, ne znamo da li će biti male mature (juče je ministar rekao da se testovi štampaju i da će biti, ali stvari se prebrzo menjaju da bi se bilo šta uzelo sa sigurnošću) i prijemnih za specijalizovane gimnazije i fakultete.

Ono što znamo je da mi nastavljamo sa radom. Putem skajpa nam se već prijavilo nekoliko naših đaka, a nadamo se da će taj broj biti i veći. Da li zbog pripreme za neki novi izazov poput takmičenja ili prijemnog, zbog toga da budete u toku sa gradivom koje osnova za nešto što vas čeka u nastavku školovanja ili iz nekog trećeg razloga pozivamo vas da nam se priključite. Nove okolnosti rađaju nove ideje, možda će nam ovo u budućnosti biti bitan aspekt posla. Šaljite nam privatne poruke putem mesindžera ili na broj 064/1289-476, dogovaramo se za termine (matematika svi nivoi, fizika do prvog srednje) i nastavljamo. Pa dokle stignemo.

Facebook komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *