Zbirke za malu maturu 2021. u prodaji

Od utorka 19. januara su u prodaji zbirke za završni ispit male mature za učenike koji polažu završni ispit u junu 2021. godine. Komplet, koji je zajedničko izdanje Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja i Prosvetnog pregleda, se sastoji iz tri zbirke i ukupna cena je 850 dinara. Zbirka za srpski/maternji jezik košta 360 dinara, zbirka iz matematike košta 250 dinara, a zbirka za kombinovani test košta 240 dinara. Svaka zbirka sadrži po 450 pitanja i zadatka koji su raspoređeni u tri nivoa težine, osnovni, srednji i napredni nivo.

Pored ovih zbirki se u prodaji nalazi i zbirka sa završnih ispita iz prethodnih godina, kao i zbirke od drugih izdavača koje takođe mogu biti od koristi pri spremanju za završni ispit.

Mi samo prenosimo informaciju i ne vršimo prodaju i distribuciju knjiga, a zbirke se mogu nabaviti u školama, a ukoliko to nije moguće onda učenici iz Novog Sada mogu doći do svog primerka u knjižari Prosvetnog pregleda na adresi Matice Srpske 1 gde je preseljena sa stare lokacije u blizini SPC Vojvodina.

Facebook komentari

Ostavi komentar

Vaša email adresa nece biti objavljena. Polja sa * je neophodno popuniti

Lajkujte nas!

Kako bi prvi saznali zadatke i rešenja sa takmičenja, male mature, završnih i prijemnih ispita.

Budite u toku, jer drugi već jesu!